Dit najaar gaan we in het mooiste én warmste café van Friesland, de Hollandse Kus in Pingjum, een aantal pop-up diners organiseren. Ze vinden plaats op zaterdag en zondag (data verderop), er is één menu en je kunt alleen op reservering komen. We willen natuurlijk alle coronaregels naleven, dus staan de tafels flink uit elkaar en kunnen er maar 24 gasten binnen.
Menu pop-up restaurant 21 en 22 november 2020
Kun je niet zo lang wachten? Bestel dan ons bezorgdiner.
amuse
*
biologisch stokbrood & salieboter
*
Zilte groenten van ’t wad, gerookte zalmboter en kervel, briochebrood en een slokje Waddenwodka (silt slokje) van de Maestro Hans Trappenburg zelvus
*
Bavette van Slager Blom* , jus van gele tomaatjes met lavas, hartige groentencake, biet
*
Krokante éclair met crème Suisse en gestoofde Friese peertjes
*Voor vegetariërs hebben we als hoofdgerecht gebakken boleet en puree van knolselderij met eidooier; wel opgeven bij reservering!
De prijs voor dit menu is 34,50 euro p.p. (betalen met pin) Kom vooral op tijd (vanaf 17 uur), want om 22.00 uur sluit de boel!
Reserveren: info@kookatelierzuiderzee.nl
De volgende data zijn: zaterdag 5 en zondag 6 december, zaterdag 19 en zondag 20 december. Menu’s voor deze data volgen later.
We vinden het leuk als je komt, laat je dat even weten? Uitsluitend op reservering.
Je vindt De Hollandse Kus in Pingjum, Grote Buren 1.